Fotokonkurransen «Mitt Borgen» 2018

Fotokonkurransen «Mitt Borgen» 2018 er åpen for alle som bor eller har tilhørighet til Borgen. Det eneste kravet er at bildene er tatt på Borgen. Både unge og eldre er mer enn velkomne til å dokumentere Borgen på bilder. Det blir 2 klasser – en barne- og ungdomsklasse opp til 16 år og en voksenklasse fra 17 år. Ta fram kamera eller mobiltelefon og knips i vei.Fotokonkurransen «Mitt Borgen» bør ha arbeids- og undertittel «Hva er Borgen for deg». Motivet kan være både mennesker, dyr, hus eller natur.

Juryen vil bestå av Esten Borgos og Øyvind Larssen. Viktige hensyn å ta for juryen er: Kreativitet, glede, originalitet, fantasi og det fototekniske aspektet. Det er flott hvis det kan følge med en liten tekst – tankelinje eller dikt til bildet. Fotokonkurransen «Mitt Borgen» bør ha som arbeidstittel «Hva er Borgen for deg» og motivet kan være mennesker, dyr, hus eller natur og de må ikke være manipulerte.

Fotokonkurransen «Mitt Borgen» vil avsluttes i Lokal kulturuke 9.-18. mars 2018 med en utstilling av bildene og premiering av det beste fotografiet.

Innleveringsfristen har nå gått ut.

Mer informasjon om fotokonkurransen «Mitt Borgen» 2018…