Tirsdag 12. mars kl.19.00, Borgen klubbhus

Lokal kulturuke

Fotokonkurransen «MITT BORGEN»
Lokal kulturuke 2019

Utstilling og premiering av fotografiene som har kommet inn under fotokonkurransen “Mitt Borgen” 2019. Fotografen Ronny Østnes, Skedsmo i juryen er til stede. Han har et prosjekt rettet mot elever ved Borgen skole med fokus på endringer i oppvekstområdet.

Bevertning.

Klikk her for mer informasjon om fotokonkurransen.

Tirsdag 2. april kl.19.00, Borgen klubbhus

SLEKT FRA KARLSTAD PÅ BORGEN
ved Anne Britt Hauglie og Finn Ove Dahle.

Kaffe/kaker kr. 50.-.

Tirsdag 7. mai kl.18.00-20.00

TUR I RAVINEDALEN VED GARDERMOEN
Parkering: Kjør inn ved Scandic hotell ved sydenden av vestre rullebane på Gardermoen. Ta til venstre rett etter avkjøringen. Gjennom et lite skogholt på grusvei og du kommer til parkeringsplassen.
Oppmøte ved infotavla rett ved landingslysene i sydenden av vestre rullebane. Ta eventuelt med kaffe, noe å bite i og noe å sitte på. Husk støvler/sko som tåler å bli møkkete og våte. Turleder er Trond Skedsmo.

Tirsdag 11. juni kl.18.00-20.00

TUR I RAMBYDALEN
Parkering på tunet til Oranien. Vi går gjennom skogen til Rambydalsvegen og fortsetter på vestsiden. Husk godt fottøy. Ta eventuelt med kaffe, noe å bite i og noe å sitte på. Turleder er Trond Skedsmo.

Tirsdag 3. september kl.18.00-20.00

TUR TIL HVAMSETERTJERNET
Friluftslivets uke 2019
Parkering ved saga til Erik Ruud i Vettalsvegen. Husk godt fottøy. Ta eventuelt med kaffe, noe å bite i og noe å sitte på. Turleder er Trond Skedsmo.